Cytaty z życia wzięte czyli wielkie LOL :D. Strona: 7

Dodano: 2008-06-30 17:51

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Zróbmy sobie kotka.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2008-07-01 19:55

"Zygaj na różowo!- jak prawdziwa księżniczka" 8) (jesli sie powtorzylo to przepraszam)

my imagination.......

Dodano: 2008-07-02 17:15

"Będziesz miał Maćka od piwa!"
<moje Słońce patrząc na osobnika obok> "Już mam - stoi obok"...

Dodano: 2008-07-04 15:50 Zmieniono: 2008-07-14 21:00

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl

"No sex with ex" - chyba powszechnie znane.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2008-07-05 11:17

impreza, dopiero godzina od startu, nachlana koleżanka do mojej Sis:
"Lubisz mnie...?'
"nooo.. lubię"
"A będziesz mi mówiła cześć?"
"No.... będę"
<błeeee.... koleżanka nie wytrzymała z radości i podzieliła się swoim obiadem z naturą :wink: >

Dodano: 2008-07-14 21:02

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl

"mężczyźni dzielą się na facetów, świnie i hipisa" - czyjś opis na gg, źródła nie znam.
Wyłaźże z tej salaretki, imbecylu.

Dodano: 2008-07-21 15:01

Usłyszałam pewne dziwne zdanie od 70-kilku letniej ciotki: "firma erdol: jak nie umiesz, to się odp****dol". Nie wiem o co w tym chodzi, ale strasznie utkwiło mi w głowie :lol:

Dodano: 2008-08-17 20:04

zasłyszane od Brata, który to zasłyszał: drechy do babcinki, która chciała ich przegonić, gdyż hałasowali na ławeczce przed blokiem "fak ju men, babcia tej"

Dodano: 2008-08-18 16:07

Domek pod lasem. Wewnątrz latało pełno much, które trzeba było zabić. Dostałem wobec tego zadanie "wywietrzenia" domu z much. Poluje i ubijam... jedna z drugą... w pewnym momencie dostrzegłem dość sporą muche a obok niej krążące dwie, może trzy małe. Po chwili namysłu z zupełną obojętnością w głosie (oczywiście dla jaj) zapytałem sie rodziców: "kobiety i dzieci też zabijać?". Potem oczywiście rżałem sam do siebie ze śmiechu pod ścianą :lol:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2008-11-20 22:14

KostucH napisał(a):
Domek pod lasem. Wewnątrz latało pełno much, które trzeba było zabić. Dostałem wobec tego zadanie "wywietrzenia" domu z much. Poluje i ubijam... jedna z drugą... w pewnym momencie dostrzegłem dość sporą muche a obok niej krążące dwie, może trzy małe. Po chwili namysłu z zupełną obojętnością w głosie (oczywiście dla jaj) zapytałem sie rodziców: "kobiety i dzieci też zabijać?". Potem oczywiście rżałem sam do siebie ze śmiechu pod ścianą :lol:

samowystarczalny :lol:

"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"

Dodano: 2008-11-21 16:34

kuuurde, mój wykładowca z historii filozofii to dopiero agent... jedne z jego txt'ów: "czasami jest tak, że ktoś ma dwie lewe ręce a chce zrobi np. Komando Foki"... "mam takie marzenie: założyc kino, gdzie będę sprzedawał pomidorową, schabowe i inne supermoczopędne produkty,a później będę siedział z noktowizorem i patrzył jak ludzie przepychają się i wylewają to wszystko na siebie"; "ja w ogóle mam ze sobą problem i z tym wiąże się moja praca na uniwersytecie"; "państwo wybaczą, nie da się otworzyc okna, będziemy oddychac lżej"; "i słyszycie po imprezie tupot białych mew"...

Dodano: 2008-11-28 11:00

Mi się ostatnio bardzo spodobał tekst znaleziony na forum na gazeta.pl :
"Dzięki Bogu, z każdym rokiem rośnie liczba osób, które mogą pocałować mnie w dupę." :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2008-12-16 17:16

"Ząb mnie jebie i nie płaci" :lol:

Dodano: 2008-12-16 19:13

Envy napisał(a):
"Ząb mnie jebie i nie płaci" :lol:

buahahahahahahahahah :D :D :D a juz zapomnialem o tym tekście :D pzdr dla autorki :twisted: :D :D

Dodano: 2008-12-17 15:06

Jak dorwe autorke to przekaze

"Śniegu nie ma a bałwanów tyle " XD

Dodano: 2008-12-27 15:50

''Wiśnia ale sie najebałeś :D No ja też '' :lol: :lol:

Dodano: 2009-02-07 11:34

" Ach te odgłosy w akademiku...pękającej gumy " :lol: gwoli ścisłości chodziło o gume do rzucia...ale wiadomo jak sie wszystkim skojarzyło

Dodano: 2009-02-24 20:52

Czy już chwaliłem się, że pojawił się nasz pracowy kalendarz ozdobiony cytatami kolegów z pracy totalnie wyrwanymi z kontekstu? No to kalendarz już jest.
Moje teksty:

- Rafał natchnął mnie swoją parówką
- Mi najlepiej wchodzi na stojąco
- Nie muszę mieć dużego (o zdjęciu, no co )
- Biologia mi stoi
- Krzysiowi dałem w piątek
- Potrzebuję zapłodnienia
- Jestem totalnie tragiczny w tych kwestiach

Inni o mnie:

- Okej. Dopóki nim nie wymachujesz, wszystko jest okej
- Mogę cię wziąć dzisiaj
- Marek to taka cicha woda, ale ma taki dzwonek, że aż mi gacie spadły
- Wsadzisz mi to?

Niektóre pozostałe:

- Żałuję, że nie mogę być jedną dupą w trzech miejscach
- Z niektórymi trzeba się pieprzyć
- A to taka ważna impreza ten ślub?
- Staram się dawać za darmo
- Lubię to robić ręcznie
- Ładowałem w nią ile się dało
- Nie mogę rozmawiać, bo jestem w trakcie zaspokajania instynktów pierwotnych
- Przeleciałem całe miasto
- Dajesz, ale nie do końca
- A co tam, dawno tego nie robiłem z ludźmi
- Nie mogę tego wsadzić. Nie mogę, jest za szeroki. (po chwili) Okej, wszedł
- To trzeba tu włożyć, pokażę ci u siebie
- To ja mu zrobię krótkotrwałą przyjemność
- Nie lubię siedzieć pod kołdrą i pieścić się ze sobą
- Jak dojdziesz, to mnie zawołaj

Dodano: 2009-02-24 21:07

ale ten Twój dzwonek to chyba w telefonie Viljar :lol: dobre dobre pozdrawiam :D

moj text z netowej zboczonej wersji Kubusia Puchatka: Kubuś mówi do Królika: "Królik jak Ty coś pierdolniesz to juz nie wiem czy sie trzymać czy się k***a puszczać" :lol:

Dodano: 2009-02-24 21:13

Może w telefonie, a może nie :wink:
To jeszcze dialog z podłączania nowego monitora koleżance. Trzeba wam wiedzieć, że kontakty specjalnie do tego przeznaczone są na spodniej stronie blatu biurek, o czym wtedy jeszcze nie wiedziałem. Skutkiem tego była taka rozmowa:
- Marek, możesz mi pomóc?
- Jasne, co chcesz?
- Wsadzisz mi to?
- Dobra. Gdzie?
- A tutaj między nogami
- Ale gdzie dokładnie
- No pośrodku powinien być taki otwór
- Są dwa
- To wsadź w ten z przodu
- OK, siedzi
- Dzięki, teraz wszystko gra.
Wyszedłem spod biurka i zobaczyłem, że pół redakcji się na nas patrzy. Niełatwo mnie speszyć, ale mało nie spaliłem się ze wstydu :D

Dodano: 2009-02-24 22:10

Viljar w tym roku kończysz 30 lat to już nie musisz się wstydić takich rzeczy 8) :D

co do smiesznych tekstow:

u mnie na uczelni, zajecia z translatoryki:
Hania: ile czasu mamy, by zrobić to zadanie?
Mateusz: No ja mysle, ze tak z minuteczke?
Ja: No tak, mineteczka na pewno wystarczy :lol: :D

Dodano: 2009-02-24 22:44

Ale ja się nie wstydzę mówić o seksie. Mogę nawet się przyznać, że wielokrotnie seks uprawiałem, a raz nawet w towarzystwie.
Zasłyszany tekst o Dodzie:
"Nie lubię panienek mających najmniej ciała, a najwięcej różnych dziwnych materiałów, od których biust cały czas wskazuje północ."

Dodano: 2009-03-14 13:46

Sytuacja na lekcji j. polskiego:

Koleżanka - Ej, co to znaczy jak mam takie 3g u góry na telefonie?
Kolega - Potrójny orgazm

Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.

Dodano: 2009-03-14 17:26

Kolejny dialog studencki:

Ja: Nasza nowa wykładowczyni jest jakaś dziwna. Jak tak gada to momentami bardziej sie sama popisuje niż pomaga.
Monika: Tak, i ma fryzurę jak Mikołaj Kopernik.

:lol: :twisted:

Dodano: 2009-03-14 20:16

Zasłyszane na imprezie:
"Przestańcie, jestem qrva mroczny, a nie mogę przestać się śmiać"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło